concept

no nonsense communicatie

advies & inspiratie

communicatie

Communicatie is boeiend, zeker als je ‘m kunt reduceren tot een absoluut maar uiterst functioneel minimum. Stilte en witruimte zijn vaak heel effectief en bijna altijd mooi. We staan de hele dag bloot aan een bombardement van reclame en teasers, maar wat nemen we er eigenlijk nog van op en waar ligt de irritatiegrens? Buro Bergmans gelooft in de Kunst van het Weglaten, zodat uw boodschap helder en ondubbelzinnig overkomt.

back to basics

Er zijn legio spreuken en mantra’s over goede communicatie. Opvallend vaak is de onderliggende boodschap: “He who knows, does not speak. He who speaks, does not know”. Nog opvallender is, hoe zelden ze in praktijk worden gebracht! Back to basics! Laten we eerst eens uitzoeken wat nu werkelijk uw onderscheidend vermogen is. Of wilt u de klant echt blijven bestoken met evidente dooddoeners als kwaliteit of goede service? Dat lijkt ons toch het Olympisch minimum.

Laten we liever inzoomen op de aspecten waarin u zich echt onderscheidt! We focussen op uw kracht en doelen en brengen ze helder en krachtig voor het voetlicht. Zo ontstaat een effectieve hotline met uw doelgroep, buiten èn binnen uw bedrijf! We helpen uw communicatie op scherp te zetten en zorgen voor cohesie tussen boodschap en verpakking! Want of ze nu gericht is op klanten, prospects, stakeholders, collega’s of de media; de inhoud en de toonsoort in woord en beeld blijven maatwerk.

online marketing

Bijna iedereen heeft tegenwoordig een computer, tablet of smartphone, zodat communicatie en marketing via digitale media een absolute prioriteit voor de meeste organisaties is. Dat vereist een specifieke aanpak en biedt mogelijkheden die ver uitstijgen boven die van traditionele media. Grote voordelen van online marketing zijn de meetbaarheid en de verveelvoudiging van het aantal contactmomenten en kansen tot interactie met de klant. Dat schept nieuwe mogelijkheden en creëert nieuwe vraagstukken.

missie

Elke organisatie heeft haar eigen unieke missie en daaruit voortvloeiende online aanpak. U wilt uw klanten optimaal bedienen via uw site of webshop? Of gaat het om een informatieve portal voor een (semi)overheid of non-profit organisatie? Uw doeleinden zijn bepalend voor de aard en samenstelling van uw online marketing strategie.

strategie

Het internet biedt een breed spectrum van media voor uw strategie. We brengen informatie over met e-mail newsletters, white-papers, forums of weblogs, verhogen klantenretentie door acties, e-mail aanbiedingen of loyalty programs en vergroten uw conversie met interactiviteit voor informatie, aankoop of deelname.

actie

Alles begint met een gedegen actieplan, gebaseerd op vastgestelde doelen, beschikbare middelen en gekozen online kanalen. Zo hebben we een helder inzicht in de geselecteerde doelgroepen, de benodigde resources en investeringen, terwijl het rendement met duidelijke rapportage en analyse voor u in beeld wordt gebracht.

copywriting

Effectieve copywriting is niet simpel, maar wel een vitaal onderdeel van communicatie. Wat we ook willen overbrengen en wie we willen bereiken; woorden en de wijze waarop ze worden gepresenteerd zijn de sleutel tot communicatie en interactie. En als we denken dat we alleen een menselijke doelgroep hoeven te verleiden, zien we maar de helft van de uitdaging, want ook zoekmachines beoordelen tegenwoordig de samenstelling en kwaliteit van de teksten bij de ranking van onze website!

kort & bondig

Helemaal zonder woorden kunnen we natuurlijk niet, maar we houden het wel graag kort en bondig. Als je iets met 10 woorden kunt zeggen, is al het andere ballast en overkill. Leuk als je voor een wachtkamerblad schrijft, maar in alle andere gevallen stel je het lezersgeduld alleen maar op de proef.

toonsoort

Wat is uw doelgroep en hoe communiceert deze? Belangrijk, want in wollige volzinnen een bouwblad volschrijven gaat er net zo goed in als plat Amsterdams in Antwerpen. We zorgen dat u communiceert op een manier die overeenkomt met de denkwijze van uw doelgroep.

short & long

Buro Bergmans schrijft short & long copy voor websites, SEO, advertenties, brochures of direct mail. Ook voor een publireportage, biografie of white-paper bent u aan het juiste adres, zowel Nederlands- als Engelstalig. Natuurlijk kunnen we ook uw teksten vertalen, aanpassen of herschrijven.

Google & kornuiten

Zoekmachines zoals Google, Bing en Yahoo zijn het startpunt voor 90% van uw potentiële bezoekers, zoals de Gouden Gids dat was in de jaren stillekes. Zaak om simpel en snel gevonden te worden op basis van de voor u relevante content en trefwoorden. Hier concurreert u rechtstreeks met branchegenoten, dus een afwachtende houding is dodelijk. Tegelijkertijd moeten we niet vergeten dat er meer manieren bestaan om klanten te bereiken, dan afwachten tot ze u vinden…

efficiënt & meetbaar

Zo’n 90% van alle bezoek op uw site komt via zoekmachines. Dat is een machtig instrument, mits goed gehanteerd. Zoekmachinemarketing is een belangrijke tak van sport, waarmee we heel gericht acties kunnen uitzetten. Het rendement en de efficiëntie zijn potentieel groot en perfect meetbaar en te analyseren, dankzij het digitale spoor dat iedere klik op internet achterlaat.

site op scherp

Hoog scoren in de zoekresultaten doe je met een site die op scherp staat! Vereisten zijn een goede technische opbouw en een simpele, organische navigatie, maar bovenal teksten, titel, koppen en bijschriften bij afbeeldingen, die zijn afgestemd op het zoek- en surfgedrag van de potentiële bezoeker. Copywriting voor zoekmachines is daarom enorm belangrijk!

sea

Uw site is klaar en geoptimaliseerd? Dan kunt u uw zoekresultaten nog een extra boost geven met een Google Adwords campagne. U kiest het geografisch gebied waar u zich op wilt richten, de keywords die voor uw organisatie het meest relevant zijn (en waarmee u reeds uw websiteteksten hebt opgebouwd) en de maximale prijs die u wilt betalen per klik.

gericht, snel & meetbaar!

Er is geen andere online marketing tool waarmee u zo effectief uw doelgroep kunt bereiken als de e-mail. Kies uw segment, bepaal uw boodschap, klik en klaar! Newsletter, aankondiging, uitnodiging, productnieuws of aanbieding, alles kan! En iedere klik in uw verzonden e-mail is perfect traceerbaar en het resultaat van uw actie dus perfect meetbaar! Hoog rendement bij een lage investering.

integreer uw processen

Werkt u met ERP- of CRM-programma binnen uw organisatie? Uw e-mail acties zijn prima te integreren met uw bestaande systemen en de feedback houdt uw data up to date! Natuurlijk werkt uw e-mail actie ook als een lead generator voor uw website. Zorg daarom dat u goede Landing Pages met kwalitatieve en relavante inhoud hebt ingericht, zodat de ‘klikkers’ in uw e-mail een zachte landing maken.

banners

Een steeds belangrijker onderdeel van online marketing is online adverteren. U kunt banners plaatsen op websites die binnen uw branche veel bezocht worden, of waar u potentiële klanten vermoedt. De banner zelf is een grafische advertentie, video of animatie. Eén klik en de surfer zit uw site! Ook kunt u ‘banneren’ op e-mail newsletters van andere organisaties of online magazines. Hiermee boort u een extra bestand van ontvangers aan, dat anders voor u onbereikbaar zou blijven.

link building & page ranking

Google waardeert uw website hoger, naarmate er meer links naartoe leiden. Vanzelfsprekend zijn banners dus een ideale tool voor Link Building. En links vanaf een website met een hoge Pageranking stuwen uw eigen site omhoog in de zoekresultaten. Ook steeds meer Social Media bieden de mogelijkheid gericht te adverteren. Dit levert dezelfde grote voordelen op, gekoppeld aan een gigantisch bereik.

google adwords

U kunt adverteren bij Google. Uw campagne draait om uw keywords, waarbij we zelfs doelgroepen en geografische gebieden kunnen selecteren. U geeft een maximum bedrag op voor een klik op uw advertentie. Dat bedrag, gekoppeld aan uw ranking beïnvloedt weer de locatie van uw advertentie. Via Google Analytics checken we uw campagne en sturen bij, waar nodig.

kunt u er nog buiten?

De opkomst van Social Media introduceert een enorm reservoir potentiële nieuwe bezoekers voor uw site. Zijn ze allemaal interessant voor u? Natuurlijk niet! Het bereik van Social Media binnen alle lagen van de samenleving is echter zo breed, dat enige aandacht toch wel handig is…

uw plaats in social media

Begin daarom uw plaats te bepalen in de wereld van Facebook, Twitter, LinkedIn, Youtube en consorten. Wat is het product of het nieuws dat u met uw Social Network wilt delen? Is uw informatie daadwerkelijk de moeite van het publiceren waard, of verveelt u bij uw tweede Tweet uw volgers al?

kwalitatieve content

Zorg daarom dat het nieuws en de content die u aanbiedt van hoge kwaliteit zijn. Daarmee bouwt u een sterke reputatie op en die reputatie snelt u vooruit en genereert weer meer volgers, links, friends enzovoorts. Voor iedereen werkt het anders, want Social Media bieden niet iedereen een vanzelfsprekend platform of publiek.

link building

Hoe meer links naar uw site, hoe leuker Google u vindt! Via banners, e-mails, white-papers en persberichten genereren we traffic naar uw site. Links vanaf sites met een hoge Pageranking helpen uw site aan een hogere ranking en natuurlijk spelen ook Social Media zoals Facebook en Twitter, blogs, RSS-feeds en forums een rol.

site optimalisatie

Zoekmachines vinden het fijn als uw site technisch goed in elkaar zit en duidelijk navigeert. Buro Bergmans bouwt uw site volgens de laatste SEO richtlijnen en stelt teksten en inhoud optimaal samen voor het beste zoekresultaat én de beste esthetische oplossing.

copywriting voor het web

Google kijkt verder dan een paar keywords en beoordeelt ook uw bodyteksten, paginatitels en -koppen en zelfs de ‘ALT’ bijschriften bij afbeeldingen op relevantie. Ook de synergie tussen uw webteksten en de teksten in uw banner, e-mail newsletter of persbericht tellen mee.

statistieken & analyse

SEO en Lead Generation vragen investeringen. Maar wat weet u van het rendement? We houden uw site in de gaten met website statistieken en analyse tools zoals Google Analytics en scheppen snel inzicht in de resultaten en bezoekers.

sitemap

Google gedraagt zich net als een echte bezoeker en heeft graag goed overzicht. We zorgen voor een gebruiksvriendelijke en duidelijke sitemap in uw website en melden deze aan bij de belangrijkste zoekmachines, zodat uw site snel geïndexeerd wordt. Ook dat helpt uw positie in de zoekresultaten omhoog!

keywords & descriptions

Keywords zijn belangrijk. We helpen u met andere ogen naar uw bedrijf te kijken en de juiste zoektermen samen te stellen. Deze integreren we in uw metatags, paginatitels en -koppen, bodyteksten en in online-media om bezoekers naar uw site te trekken. Ook uw Google Adwords campagne draait rond deze keywords.

google adwords

U kunt adverteren bij Google. Uw campagne draait om uw keywords, waarbij we zelfs geografische gebieden kunnen selecteren. Uw maximum bod per klik, gekoppeld aan uw ranking bepaald de locatie van uw advertentie. Via Google Analytics checken we uw campagne en sturen bij, waar nodig.

betekenissen

SEO = Search Engine Optimalisation
Hoog in de zoekresultaten door Link Building & Site Optimalisatie.
SEA = Search Engine Advertising
Adverteren op Google om bij relevante zoekacties bovenaan te staan.

zoekmachines

efficiënt & meetbaar

Zo’n 90% van alle bezoek op uw site komt via zoekmachines. Dat is een machtig instrument, mits goed gehanteerd. Zoekmachinemarketing is een belangrijke tak van sport, waarmee we heel gericht acties kunnen uitzetten. Het rendement en de efficiëntie zijn potentieel groot en perfect meetbaar en te analyseren, dankzij het digitale spoor dat iedere klik op internet achterlaat.

site op scherp

Hoog scoren in de zoekresultaten doe je met een site die op scherp staat! Vereisten zijn een goede technische opbouw en een simpele, organische navigatie, maar bovenal teksten, titel, koppen en bijschriften bij afbeeldingen, die zijn afgestemd op het zoek- en surfgedrag van de potentiële bezoeker. Copywriting voor zoekmachines is daarom enorm belangrijk!

sea

Uw site is klaar en geoptimaliseerd? Dan kunt u uw zoekresultaten nog een extra boost geven met een Google Adwords campagne. U kiest het geografisch gebied waar u zich op wilt richten, de keywords die voor uw organisatie het meest relevant zijn (en waarmee u reeds uw websiteteksten hebt opgebouwd) en de maximale prijs die u wilt betalen per klik.

e-marketing

gericht, snel & meetbaar!

Er is geen andere online marketing tool waarmee u zo effectief uw doelgroep kunt bereiken als de e-mail. Kies uw segment, bepaal uw boodschap, klik en klaar! Newsletter, aankondiging, uitnodiging, productnieuws of aanbieding, alles kan! En iedere klik in uw verzonden e-mail is perfect traceerbaar en het resultaat van uw actie dus perfect meetbaar! Hoog rendement bij een lage investering.

integreer uw processen

Werkt u met ERP- of CRM-programma binnen uw organisatie? Uw e-mail acties zijn prima te integreren met uw bestaande systemen en de feedback houdt uw data up to date! Natuurlijk werkt uw e-mail actie ook als een lead generator voor uw website. Zorg daarom dat u goede Landing Pages met kwalitatieve en relavante inhoud hebt ingericht, zodat de ‘klikkers’ in uw e-mail een zachte landing maken.

online adverteren

banners

Een steeds belangrijker onderdeel van online marketing is online adverteren. U kunt banners plaatsen op websites die binnen uw branche veel bezocht worden, of waar u potentiële klanten vermoedt. De banner zelf is een grafische advertentie, video of animatie. Eén klik en de surfer zit uw site! Ook kunt u ‘banneren’ op e-mail newsletters van andere organisaties of online magazines. Hiermee boort u een extra bestand van ontvangers aan, dat anders voor u onbereikbaar zou blijven.

link building & page ranking

Google waardeert uw website hoger, naarmate er meer links naartoe leiden. Vanzelfsprekend zijn banners dus een ideale tool voor Link Building. En links vanaf een website met een hoge Pageranking stuwen uw eigen site omhoog in de zoekresultaten. Ook steeds meer Social Media bieden de mogelijkheid gericht te adverteren. Dit levert dezelfde grote voordelen op, gekoppeld aan een gigantisch bereik.

google adwords

U kunt adverteren bij Google. Uw campagne draait om uw keywords, waarbij we zelfs doelgroepen en geografische gebieden kunnen selecteren. U geeft een maximum bedrag op voor een klik op uw advertentie. Dat bedrag, gekoppeld aan uw ranking beïnvloedt weer de locatie van uw advertentie. Via Google Analytics checken we uw campagne en sturen bij, waar nodig.

social media

kunt u er nog buiten?

De opkomst van Social Media introduceert een enorm reservoir potentiële nieuwe bezoekers voor uw site. Zijn ze allemaal interessant voor u? Natuurlijk niet! Het bereik van Social Media binnen alle lagen van de samenleving is echter zo breed, dat enige aandacht toch wel handig is…

uw plaats in social media

Begin daarom uw plaats te bepalen in de wereld van Facebook, Twitter, LinkedIn, Youtube en consorten. Wat is het product of het nieuws dat u met uw Social Network wilt delen? Is uw informatie daadwerkelijk de moeite van het publiceren waard, of verveelt u bij uw tweede Tweet uw volgers al?

kwalitatieve content

Zorg daarom dat het nieuws en de content die u aanbiedt van hoge kwaliteit zijn. Daarmee bouwt u een sterke reputatie op en die reputatie snelt u vooruit en genereert weer meer volgers, links, friends enzovoorts. Voor iedereen werkt het anders, want Social Media bieden niet iedereen een vanzelfsprekend platform of publiek.

seo & sea tips

link building

Hoe meer links naar uw site, hoe leuker Google u vindt! Via banners, e-mails, white-papers en persberichten genereren we traffic naar uw site. Links vanaf sites met een hoge Pageranking helpen uw site aan een hogere ranking en natuurlijk spelen ook Social Media zoals Facebook en Twitter, blogs, RSS-feeds en forums een rol.

site optimalisatie

Zoekmachines vinden het fijn als uw site technisch goed in elkaar zit en duidelijk navigeert. Buro Bergmans bouwt uw site volgens de laatste SEO richtlijnen en stelt teksten en inhoud optimaal samen voor het beste zoekresultaat én de beste esthetische oplossing.

copywriting voor het web

Google kijkt verder dan een paar keywords en beoordeelt ook uw bodyteksten, paginatitels en -koppen en zelfs de ‘ALT’ bijschriften bij afbeeldingen op relevantie. Ook de synergie tussen uw webteksten en de teksten in uw banner, e-mail newsletter of persbericht tellen mee.

statistieken & analyse

SEO en Lead Generation vragen investeringen. Maar wat weet u van het rendement? We houden uw site in de gaten met website statistieken en analyse tools zoals Google Analytics en scheppen snel inzicht in de resultaten en bezoekers.

sitemap

Google gedraagt zich net als een echte bezoeker en heeft graag goed overzicht. We zorgen voor een gebruiksvriendelijke en duidelijke sitemap in uw website en melden deze aan bij de belangrijkste zoekmachines, zodat uw site snel geïndexeerd wordt. Ook dat helpt uw positie in de zoekresultaten omhoog!

keywords & descriptions

Keywords zijn belangrijk. We helpen u met andere ogen naar uw bedrijf te kijken en de juiste zoektermen samen te stellen. Deze integreren we in uw metatags, paginatitels en -koppen, bodyteksten en in online-media om bezoekers naar uw site te trekken. Ook uw Google Adwords campagne draait rond deze keywords.

google adwords

U kunt adverteren bij Google. Uw campagne draait om uw keywords, waarbij we zelfs geografische gebieden kunnen selecteren. Uw maximum bod per klik, gekoppeld aan uw ranking bepaald de locatie van uw advertentie. Via Google Analytics checken we uw campagne en sturen bij, waar nodig.

betekenissen

SEO = Search Engine Optimalisation
Hoog in de zoekresultaten door Link Building & Site Optimalisatie.
SEA = Search Engine Advertising
Adverteren op Google om bij relevante zoekacties bovenaan te staan.

Zoekmachine optimalisatie - Buro Bergmans is Basic SEO Certified by Yoast
Zoekmachine optimalisatie - Buro Bergmans is Yoast SEO for Wordpress Certified
Zoekmachine optimalisatie - Buro Bergmans is SEO Site Structure Certified by Yoast
Zoekmachine optimalisatie - Buro Bergmans is SEO Structured Data Certified by Yoast
Zoekmachine optimalisatie - Buro Bergmans is SEO Copywriting Certified by Yoast
Zoekmachine optimalisatie - Buro Bergmans is Technical SEO Certified by Yoast
Zoekmachine optimalisatie - Buro Bergmans is Keyword Research Certified by Yoast
Menu