websites

Your website promotes you 24/7: No employee can do that.”
Paul Cookson

websites

Een website betekent voor elke ondernemer wat anders. Voor de één is het een portfolio, een etalage voor de collectie, voor de ander een e-commerce platform of forum, waarop met klanten wordt gecommuniceerd en informatie wordt gedeeld.

Eén factor is echter voor iedereen hetzelfde. Je website is je visitekaartje en speelt een primaire rol in de beeldvorming van je doelgroep. Dat geldt natuurlijk voor het design van je site, maar minstens zo belangrijk zijn het gemak waarmee je bezoekers hun weg vinden door je pagina’s en de relevantie van de content die je biedt.

Buro Bergmans - Websites
Buro Bergmans - Websites

design en development

Buro Bergmans ontwerpt, ontwikkelt en bouwt websites, webshops, digitale forums en e-commerce platforms. We gebruiken daarvoor de meest krachtige en betrouwbare technieken op het web, zodat je site responsive, snel en veilig is. We bouwen sites en shops vaak met WordPress of Magento, content management systemen die een stabiele, veilige en technisch geavanceerde basis en supersnelle doorlooptijd garanderen.

Buro Bergmans - Websites
Buro Bergmans - Websites
Buro Bergmans - Websites
Zoekmachine optimalisatie - mobile first

mobile first

Er zitten anno 2023 veel meer mobiele bezoekers op het web dan desktop gebruikers. Daarom bouwen we elke website of -shop vanuit het ‘Mobile First’ concept, zodat je site optimaal presteert én presenteert op elk scherm, groot of klein. Ook Google heeft sedert enkele jaren haar algoritme aangepast met een absolute focus op mobile first webdesign. Met andere woorden: je scoort als je website mobiel goed presteert en wordt afgestraft als je dat aspect niet voor elkaar hebt.

Buro Bergmans - Websites
Buro Bergmans - Websites

Desktop versus Mobiel

 • Desktop gebruikers
 • Mobiele gebruikers

   

zelf aan de slag of...

Surf het web, zoek ‘webdesign’ en je krijgt zoveel resultaten gepresenteerd, dat het lijkt alsof iedereen er op zijn zolderkamer mee bezig is. En laten we eerlijk zijn; er zijn plenty gratis oplossingen in omloop, waarmee je in je vrije uurtjes een best redelijke homepage bij elkaar kunt slepen. Waarom dan toch liever een professioneel buro inschakelen? We hebben daar zo onze ideeën over!

waarom
buro bergmans?

Zoals we bovenin al aangaven; iedereen stelt zijn of haar eigen eisen aan een website. Allerlei argumenten spelen daarbij een rol, niet in de laatste plaats het beschikbare budget. Als dat budget krap is, is zelf een site bouwen wellicht een prima idee. Als je zeeën van tijd hebt en de innerlijke creatieveling wilt loslaten, misschien ook.

Waarom zou je Buro Bergmans inschakelen? Laten we je een paar goede redenen geven…

Buro Bergmans - Websites

We besparen je tijd

We doen dit vaker en we weten hoe je snel en succesvol een professionele site in de lucht hebt. Zo besparen we je veel tijd, vaak ook geld en zeker een boel ergernis!
Buro Bergmans - Websites

We maken je site uniek

Er zijn miljarden sites op het web. Hoe onderscheid je je daartussen? We ontwikkelen een unieke, goed ogende website voor je bedrijf, die perfect aansluit op je huisstijl en marktbenadering, met duidelijke, eenvoudige navigatie, snelle laadtijden en een correcte werking in alle belangrijke browsers.
Buro Bergmans - Websites

We maken je site gebruiksvriendelijk

We stellen je bezoekers centraal, zodat ze eenvoudig en plezierig op je site de weg vinden en binnen een paar muiskliks bij de informatie zijn, die ze zoeken.
Buro Bergmans - Websites

Blijf je concurrentie voor

We bouwen een professioneel ogende website voor je, die wat uitstraalt. En dat betaalt zich uit in vertrouwen in je bedrijf, je producten en je diensten. De concurrentie op het web is hevig, dus de eerste indruk is van het grootste belang. Nodig je bezoekers uit met een professionele uitstraling en gebruikerservaring!
Buro Bergmans - Websites

We brengen je boodschap haarscherp over

We weten hoe we je boodschap moeten overbrengen en stemmen daar design, beelden, teksten en totale gebruikerservaring op af. Een professionele website vertegenwoordigt je bedrijf 24/7. We zorgen dat je boodschap duidelijk, consistent en overtuigend overkomt, op de manier die je bedrijf optimaal representeert.
Buro Bergmans - Websites

We maken je site zoekmachine vriendelijk

Wij zorgen dat je site op scherp staat om goed gevonden te kunnen worden in Google, Bing of andere zoekmachines. We weten hoe we je site technisch, tekstueel en structureel het best kunnen inrichten voor een maximaal zoekresultaat.
Buro Bergmans - Websites

We bieden je zekerheid en veiligheid

We bouwen een professionele website, die technisch sterk staan en up to date blijven. Dat geeft jou de zekerheid van een goede werking en de wetenschap dat je site en de content veilig zijn. Ook dat ben je aan je bezoekers verplicht!
Buro Bergmans - Websites

We halen het beste uit je bedrijf

We weten hoe we je bedrijf er goed uit kunnen laten zien, gebruikmakend van je huisstijl, beschikbaar beeldmateriaal en onze grafische en tekstuele diensten.
Buro Bergmans - Websites

Je komt betrouwbaar over

We zorgen dat je bedrijf betrouwbaar overkomt via de site, door het gebruik van de juiste beelden, vormgeving, teksten en links naar externe bronnen. Zo weten je bezoekers dat ze aan het juiste adres zijn en bekijken ze je boodschap met de juiste blik.
Buro Bergmans - Websites

Geloofwaardig op het web

Een professioneel ontworpen en gebouwde website zorgt dat je bedrijf serieus wordt genomen en soms zelfs iets ‘groter’ overkomt dan dat je bezoeker aanvankelijk in gedachten had. Een goede site verhoogt je geloofwaardigheid op het web.

meer weten?

Een website doe je niet zomaar. Daar gaat een goed gesprek aan vooraf. Wil je meer weten over onze kijk op websites en de mogelijkheden die we je kunnen bieden? Vul dan gerust het formulier in en we  nemen contact met je op!

formulier


  Zoekmachine optimalisatie - Buro Bergmans is Basic SEO Certified by Yoast
  Zoekmachine optimalisatie - Buro Bergmans is SEO Structured Data Certified by Yoast
  Zoekmachine optimalisatie - Buro Bergmans is SEO Site Structure Certified by Yoast
  Zoekmachine optimalisatie - Buro Bergmans is Technical SEO Certified by Yoast
  Zoekmachine optimalisatie - Buro Bergmans is Keyword Research Certified by Yoast
  Zoekmachine optimalisatie - Buro Bergmans is SEO Copywriting Certified by Yoast
  Zoekmachine optimalisatie - Buro Bergmans is Yoast SEO for Wordpress Certified

  zoekmachine optimalisatie

  Je succes op het web hangt in belangrijke mate samen met je vindbaarheid en de manier waarop Google je site beoordeelt. Daarom zorgen we er voor, constant up to date te blijven op het gebied van zoekmachine optimalisatie. Buro Bergmans investeert voortdurend in kennis en software, zodat de SEO services die we je bieden altijd relevant en effectief zijn. En wanneer we het niet weten, vertellen we je dat ook!