zoekmachine optimalisatie

“Het is onze missie om alle informatie ter wereld te organiseren en universeel toegankelijk en bruikbaar te maken.”

Google

vindbaarheid en waarom

Zoekmachines zoals Google, Bing en Yahoo zijn het startpunt voor het leeuwendeel van je potentiële klanten, zoals de Gouden Gids dat vroeger was. Niet onbelangrijk dus, dat je simpel en snel gevonden wordt door iedereen die naar je specifieke product of dienst zoekt. Buro Bergmans biedt zoekmachine optimalisatie, gericht op relevante en effectieve zoekresultaten.

Op het web concurreer je rechtstreeks met branchegenoten die het op dezelfde doelgroep voorzien hebben, dus wacht niet af! Wil je vindbaar zijn op basis van de voor jouw bedrijf en je doelgroep belangrijke zoektermen? Zorg dan dat je de beste en meest relevante inhoud op je site biedt!

Zoekmachine optimalisatie - Buro Bergmans
Zoekmachine optimalisatie - site structuur

site structuur

Hoog scoren in de zoekresultaten doe je met een site die op scherp staat. En dat begint bij een goede technisch fundament en een simpele, fool-proof navigatie. Jazeker, ook de bouwwijze en architectuur van je site zijn van groot belang, als je naar de gunsten van Google wilt meedingen.

Zoekmachine optimalisatie - mobile first

mobile first

Met de opkomst van de smartphone en tablet is het aantal mobiele bezoekers van het web geëxplodeerd. Daarom heeft Google sedert enkele jaren haar algoritme aangepast met een absolute focus op mobile first webdesign. Met andere woorden: je scoort als je website mobiel goed presteert en wordt afgestraft als je dat aspect niet voor elkaar hebt.

be the best

Je kunt nóg zo je best doen met de opbouw van je site, maar uiteindelijk komt het neer op wat je te vertellen hebt. Tenzij je een werkelijk uniek aanbod hebt, mag je veilig aannemen dat het web al vol staat met vergelijkbare producten of diensten. Wil je op een bepaalde zoekterm toch hoog scoren? Bied je bezoeker dan de meest relevante content, van de hoogste kwaliteit. Zorg dat je het beste zoekresultaat BENT!

seo copywriting

Google kijkt verder dan een paar keywords of descriptions en beoordeelt ook je bodyteksten, paginatitels en -koppen en zelfs de doorgaans verborgen meta-informatie van je afbeeldingen op relevantie en samenhang. Zelfs de samenstelling van de teksten, de zinsbouw, het woordgebruik en de verhouding tussen afbeeldingen en tekst spelen een rol. Daarom is SEO Copywriting een vak apart. Dagelijkse kost voor Buro Bergmans, dus schakel ons gerust in voor het schrijven van je webteksten!

Zoekmachine optimalisatie - SEO Copywriting

link building

Hoe meer links van, naar en binnen je site, hoe leuker Google u vindt! Via banners, e-mails, white-papers en persberichten genereren we traffic naar je site. Links vanaf sites met een hoge page ranking helpen je website aan een hogere ranking. Natuurlijk spelen ook social media zoals Facebook, Instagram, Pinterest, LinkedIn of Twitter hier een rol.

Zoekmachine optimalisatie - Link Building

meer weten?

We kunnen nog een paar meter volschrijven over hoe we over SEO, ranking en het belang van vindbaarheid denken, maar er moet iets te bespreken overblijven. Wil je weten wat we voor je vindbaarheid kunnen doen? We zijn maar één klik verwijderd en helpen je graag verder met al je vragen.

formulier


  Zoekmachine optimalisatie - Buro Bergmans is Basic SEO Certified by Yoast
  Zoekmachine optimalisatie - Buro Bergmans is SEO Structured Data Certified by Yoast
  Zoekmachine optimalisatie - Buro Bergmans is SEO Site Structure Certified by Yoast
  Zoekmachine optimalisatie - Buro Bergmans is Technical SEO Certified by Yoast
  Zoekmachine optimalisatie - Buro Bergmans is Keyword Research Certified by Yoast
  Zoekmachine optimalisatie - Buro Bergmans is SEO Copywriting Certified by Yoast
  Zoekmachine optimalisatie - Buro Bergmans is Yoast SEO for Wordpress Certified

  nog even dit…

  Je weet nooit àlles over zoekmachine optimalisatie, want daarvoor verandert de wereld van Google en kornuiten te snel. Buro Bergmans investeert voortdurend in kennis en software, zodat de SEO services die we je bieden altijd relevant en effectief zijn. En wanneer we het niet weten, vertellen we je dat ook!